Reiki​​​​​​​


Reikibehandlingar

 

Vad är Reiki? Reiki är en japansk mjuk behandlingsform, som reducerar stress, smärta samt mentala och fysiska spänningar. Exempelvis, problem med att sova, en hjärna på högvarv, ishias, muskelvärk m.m. Reiki hjälper kroppens egen läkningsprocess och fyller på ditt energiförråd. Reiki är universella livsenergin som flödar runt oss. Reiki används i sjukvården i flera länder och det finns forskning kring Reiki. Reiki kan ges och tas emot av alla och handlar inte om någon religiös övertygelse och du behöver inte tro på "healing" för att det ska fungera. Vill du läsa mer finns det på reikiförbundets sidor.

 

Behandlingen utförs genom handpåläggning eller strax ovan till avslappnad musik, där du ligger på en brits med kläderna på och slappnar av. Reikin ger en mjuk avslappnade känsla.

 

Hur Reikienergin ska användas avgör din egen kropp och energin går till det som du har störst behov av att få hjälp med för tillfället. Det är det som vi kallar för att Reikin prioriteringsläker.

 

Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att det är avdragsgillt för arbetsgivare, du har möjlighet att använda din friskvårdspeng till Reikibehandlingar. Är du intresserad, välkommen att skicka en intresseanmälan eller boka tid.

 

Pris: Reikibehandling 600 kr inkl. moms för 45-60 min.

Pris: Reikibehandling inkl coachingsamtal 1 100 kr inkl moms för 90 min.